Beograd Memingen Vizer

Kojim danima lele avioni Beograd Memingen Vizer kompanijom i kolika je cena 5.februara u jednom pravcu. Samo ručni prtljag. Hvala. Goran Vujić, Zemun

Posetilac: Goran Vujić, Zemun
Datum: 12.12.2019
Grupa: Low Cost avio kompanije

Beograd Memingen Vizer

Poštovani gospodine Vujiću,

Niskobudžetna kompanija Wizz Air redovno saobraća na liniji Beograd Memingen Beograd. Za putovanje u februaru 2020. godine avionska karta na liniji Beograd Memingen Vizer se može kupiti već sada. Što ranije kupite avionsku kartu (mesec-dva pre željenog putovanja) veća je verovatnoća da ćete dobiti povoljniju cenu karte. Za termin putovanja 05.02.2020. godine cena avionske karte Beograd Memingen Vizer sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi neverovatnih 2845 DINARA. Samo požurite sa kupovinom zato što su cene avionskih karata Beograd Memingen Beograd podložne promenama. Za sve dodatno što Vas zanima u vezi leta Beograd Memingen Vizer avio kompanijom možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Red letenja na liniji Beograd Memingen Vizer

Što se reda letenja na liniji Beograd Memingen Beograd tiče, Beograd Memingen Vizer letovi se po sadašnjem redu letenja obavljaju ponedeljkom i petkom u oba pravca, a veoma često i sredom. Vaš let od 05. februara se obavlja po sledećem redu letenja:

FEB05Belgrade – Memmingen/Munich West06:10 – 07:55 (W6 4105)

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Memingen (Nemačku)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Beograd Memingen Beograd bilo bi pametno da za sebe i saputnike obezbedite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete pogledati NA OVOM LINKU.

Važna pitanja za avio karte za Memingen

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Memingen?

Iz Beograda za Memingen možete leteti avio kompanijom Wizz Air.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Memingen?

Avio karte za Memingen je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Memingen?

Avio karte za Memingen možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Memingen?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.